Logo

Фани Комерц Були

fani komerc buli logo

Адреса: Никола Мартиновски бр.57, Скопје, Македонија
Телефон: +389 2 3226 075
Факс: +389 2 3226 075
Мобилен: +389 70 335 443
+389 70 335 437
email: fani_komerc_buli@hotmail.com
web:http://www.fanikomerc.com.mk/index.html
facebook:https://www.facebook.com/fanikomerc.com.mk/

      ОПИС                

Првите чекори на Фани Комерц Були датираат од 2000 година вршејки големопродажба на метли и џогери.

Во 2003 година Фани комерц Були ја проширува својата програма со повеќе од 1000 продукти од областа на Домаќинството:

Пластични и дрвени производи
Професионални производи за хигиена
Четки
Џогери
Хемиски производи за чистење

Со цел да ја олесниме работата на нашите коминтенти, располагаме со сопствено возило и директна достава низ Република Македонија. Увозници сме на Продукти од Турција, Србија, Грција...

    ГАЛЕРИЈА           

 

Фани Комерц Були

     МАПА                 

Печати

2015 @ Biznis.eu.mk