Logo

Але-Дар Инженеринг

aledarlogo2

Адреса: ул.Лазар Андонов бр.71, Кочани, Македонија
Телефон: +389 33 270 991
Мобилен: +389 78 246 133
Е-маил: aledar.inzenering@hotmail.com

web   fbfb

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 15:00
Саб од 10:00 до 15:00

      ОПИС                

Компанијата Але Дар е основана 1998 година и се занимава со производство и продажба на алуминиумска и ПВЦ столарија, како:
•Производство на ПВЦ прозори и врати користејки профили од реномирани компании како SALAMNDER и WDS
•Производство на Алуминиумска дограма, прозори, врати, ролетни, излози од реномираниот грчки производител ALUMIL
•Производство на алуминиумски ограда, венецијанер, вариолајт, ПВЦ ролетни и др.
•Набавка и монтажа на гаражни врати од реновираниот производител NOVOFERM
При производството на ПВЦ столарија се користи оков од германскиот производител MACO.
Се стремиме да обезбедиме одлична услуга од консултации до монтажа и сервис.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Але-Дар

     МАПА                 

Печати

2015 @ Biznis.eu.mk