Logo

БФМ Компани

bfm kompani logo

Адреса: с.Клуково, Тетово, Македонија
Tелефон: +389 44 346 170
Мобилен: +389 71 247 007
Факс:      +389 44 346 170
Е-маил: info@bfm.com.mk / fejsall@bfm.com.mk

web   fbfb

Работно време:
Пон - Саб од 08:00 до 17:00

      ОПИС                

БФМ КОМПАНИ Дооел е компанија заснована во 2003 година со искуства пренесени од истоимената компанија со седиште во Швајцарија сопственост на ФЕЈСАЛ МУСТАФИ.

БФМ КОМПАНИ е компанија за трговија на мало и големо со седиште во Тетово и ви нуди широк спектар на разновидни производи од областа на греење, ладење, соларните системи и водоводните инсталации.

    ГАЛЕРИЈА           

 

БФМ Компани

     МАПА                 

Печати

2015 @ Biznis.eu.mk