log in

КОМПАНИИ ПО ДЕЈНОСТ

Самаров Трејд

samarov trejd logo

Адреса: Филип Втори бр.13, Велес, Македонија
Мобилен: +389 70 550 319
email: acesamarov@yahoo.com
facebook: https://www.facebook.com/samarov.trejd?ref=br_rs
https://www.facebook.com/Samarov-Trejd-960928343930560/?ref=br_rs

Работно време:
Пон - Пет од 08:00 до 16:00
Саб од 08:00 до 13:00

      ОПИС                

Самаров Трејд ДООЕЛ Велес е формирана 2006 година.Основна дејност на фирмата е изработка на металостругарски И металоглодачки делови.Фирмата располага со сопствен плац каде што е лоцирана машинската работилница.Располагаме со машински парк И тоа струг со димензии ф500мм Л2000мм ,две глодалки ф 320 мм Л800мм,вертикална рендисалка (штоцалица),конзолна бормашина И машинска кружна пила 280мм.
Фирмата изработува вратила,назабени вратила,ланчаници,запчаници(со прави заби,со коси заби,конусни запчаници),редуктори.Изработуваме машински делови по цртеж или по модел.

    ГАЛЕРИЈА           

 

Самаров Трејд

     МАПА                 

Печати